Central Park og loppemarked i Hells Kitchen
21. maj

Nu har vi været i New York i over en uge - og vi har slet ikke været i Central Park endnu - så i dag skal det være - for vi rejser hjem i eftermiddag.
Heldigvis er vejret også dejligt - og så er det lørdag - så der er der masser af mennesker og aktivitet i parken. Superhyggeligt.

Der spilles baseball på indtil flere baner og et sted er folk ved at samle sig til en march, som skal samle penge til bekæmpelse af blindhed.

   

Ved bygningerne og det store springvand ved Bethesda Terrace er der altid mange mennesker - og troldmanden ovenfor er en del af det faste indhold. Et andet fast indslag er musikere der udnytter den fantastiske akustik inde i søjlehallen. Her er en lille fyr ved at afprøve hvordan man får en bas til at sige noget.

  

  

Efter at have været rundt i parken ender vi nede ved søen ved bådhuset. Her fodres ænder og der sejles med modelskibe - der afholdes faktisk officielle kapsejladser for fjernstyrede sejlbåde.

   

  

Den store modelbåd er dog ikke med i kapsejladserne - men en fantastisk model, som vækker stor opsigt - både under søsætningen og under sejladsen.

Inden vi checker ud fra hotellet skal vi også lige omkring loppemarkedet i Hells Kitchen - som ligger lige for enden af den gade vi bor på.

 

  

  

Her kan man købe alt hvad hjertet begærer - og en hel del mere.

Ved 2-tiden checker vi ud fra hotellet og tager en taxi i lufthavnen. Her forsøger vi at få opgraderet vores billetter fra Økonomiklasse - og det lykkes heldigvis at komme på Economy Extra. Det giver lidt mere plads - både i bredden og i længden.